Deze vrouw kende ik al jaren. Toen ik voor het eerst haar huid in mijn handen had zag ik veel roodheid in haar gezicht. Wat me ook opviel was dat ze veel gerstekorrels had. Ze is een type dat niet echt veel bezig is met huidverzorging en voor mijn gevoel ‘vond zij het zo wel goed’. Dit was voor mij een uitdaging om samen met haar aan de slag te gaan. En eruit te halen wat erin zit. Want ergens was er iets niet goed…. dat liet haar huid zien.

Verstopte huid

Als er in crèmes vaseline of paraffine zit kan de huid daar niets mee. De stoffen worden in het onderhuids bindweefsel opgeslagen en wanneer dit vol is (net zoals de kelder van een huis) gooit de huid dit er weer uit en dan verschijnen er gerstekorrels. Dat bleek bij deze mevrouw ook het geval te zijn.

Behandeling

Het is belangrijk dat je als schoonheidsspecialiste precies weet wanneer de huid rust nodig heeft of wanneer je de huid moet activeren. Bij deze klant gaf de huid heel duidelijk aan dat er rustig moest worden behandeld. De behandeling was in eerste instantie gericht op het zorgvuldig weghalen van de gerstekorrels. Massage en een goed masker waren ook belangrijke onderdelen van de behandeling. Vanaf het moment dat mevrouw de producten is gaan gebruiken van Rosel Heim ging het aanzienlijk beter. De combinatie van een behandeling in de salon en een goede verzorging thuis maakten haar huid al veel rustiger. Ze onderhoud haar huid nu zelf heel goed en krijgt veel complimenten over haar huid. Ze is 57 jaar en ziet er erg goed uit!

Kleurrijk door het leven

Op dit moment heeft ze een mooie tint, licht gebruind door de zon. Door jarenlang de producten van Rosel Heim te gebruiken is haar huidflora meer in balans waardoor de huid beter met de zon om kan gaan. Want wat ook aan haar te zien is, is dat ze geniet van het leven. Zit het ooit niet mee dan pakt ze haar kwast en schildert ze er op los! Een krachtige vrouw die geniet van het leven! Dat is ook het mooie.. een vrouw die bewust is met hoe ze omgaat met geest en lichaam, en dat straalt ze uit!