Deze zomer kunnen we voor het eerst sinds jaren weer echt van de zomer genieten. De coronamaatregelen zijn geschrapt en dus kunnen we weer naar festivals, kunnen we op terrasjes zitten en heerlijk van het mooie weer genieten. Een goede outfit is cruciaal voor de zomer en een goede outfit is niet compleet zonder zonnebril. Een goede bril kan je outfit afmaken en net dat beetje extra geven om een verpletterende indruk te maken. Wat zijn de mogelijkheden deze zomer en waar moet je op letten wanneer je een bril gaat kopen?

Old is gold

Een van de meest populaire zonnebrilmerken is Ray Ban. Dit merk gaat al bijna honderd jaar mee en er is bijna geen beroemdheid te vinden die geen bril van dit merk gedragen heeft. Van presidenten tot musici en van schilders tot dichters, negen van de tien keer wanneer je een beroemdheid een zonnebril ziet dragen, is het een bril van Ray Ban. De collectie van dit merk bevat vele klassiekers waarmee je de plank nooit kunt misslaan. Wie kent de Ray Ban Aviator niet? Deze bril is in 1937 op de markt gekomen, maar nog altijd razend populair. Het geheim van deze brillen is zijn eenvoud: het minimale ontwerp zorgt voor een maximale uitstraling.

Wat maakt een zonnebril goed?

Alhoewel het een zonnebril heeft, gebruiken we de bril vaak alleen als fashion statement. Met Ray Ban zonnebrillen haal je echter meer dan alleen een stijlvolle bril in huis. De glazen beschermen je ogen namelijk heel goed tegen schadelijke uv-straling. Juist in de zomer is er heel veel straling en dan is het belangrijk om je ogen goed te beschermen. Kies daarom altijd voor UV-glazen. Heb je glazen op sterkte nodig? Informeer bij je aanbieder naar de mogelijkheden. Zo kun jij de perfecte bril voor deze zomer kopen en je kunt er zeker van zijn dat je nog tientallen jaren plezier van je bril zult hebben.

Tot slot: een handige tip!

Als je een bril wilt kopen om je look compleet te maken, hou dan rekening met de vorm van je gezicht. Als je namelijk een rond gezicht hebt, is het beter om een hoekige bril te kopen. Andersom geldt dat wanneer je een hoekig gezicht hebt, een ronde bril je beter zal staan. Door een contrasterende vorm te kiezen, breng je balans aan in je gezicht. Bekijk de mogelijkheden online eens. Op een goede site kun je namelijk je voorkeuren aangeven en dan krijg je gelijk de beschikbare opties te zien. Zo kun jij er zeker van zijn dat jij de perfecte bril kunt kopen waarmee je indruk zult maken!