Als oppas kun je een lekker zakcentje verdienen, dat komt goed uit als je gek bent op fashion en make-up! Maar er zijn nog meer voordelen te bedenken van oppasser worden: je lacht lekker veel, je komt veel buiten én je kunt heerlijk spelen en tutten met de kinderen.

Ga niet zomaar ergens oppassen, veiligheid is belangrijk!

Als jonge oppas is veiligheid een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Het is essentieel om te weten dat je in een betrouwbare omgeving werkt en dat je goed wordt ondersteund tijdens het oppassen. Door je aan te sluiten bij een professioneel bemiddelingsbureau zoals Charly Cares, kun je erop vertrouwen dat je alleen bij de leukste gezinnen terechtkomt.

Wat is Charly Cares?

Charly Cares is een toonaangevend bemiddelingsbureau voor oppassers. Ze staan bekend om hun grondige screeningsproces en persoonlijke benadering bij het koppelen van oppassers aan gezinnen. Bij Charly Cares kun je er zeker van zijn dat je bij betrouwbare en leuke gezinnen aan het werk gaat. Hoe je dat weet?

Een grondige screeningsprocedure voor oppassers en gezinnen

Charly Cares hecht veel belang aan de veiligheid van oppassers en gezinnen. Daarom hebben ze een grondige screeningsprocedure opgesteld om ervoor te zorgen dat alleen gekwalificeerde en betrouwbare oppassers worden toegelaten tot hun platform. Tijdens deze procedure worden referenties gecontroleerd, achtergrondchecks uitgevoerd en worden oppassers persoonlijk geïnterviewd. Ook de gezinnen worden gescreend en gecheckt. Jij bent dus veilig!

Flexibele werktijden zijn wel zo fijn

Als oppasser via Charly Cares geniet je van flexibele werktijden. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent en hoeveel uur je wilt werken. Dit stelt je in staat om oppaswerk perfect te combineren met je passie voor fashion en make-up.

De sociale voordelen van oppassen

Oppasser zijn biedt ook sociale voordelen. Je lacht namelijk lekker veel, omdat je de dag doorbrengt met kinderen die altijd wel iets grappigs te zeggen of te doen hebben. Daarnaast kom je veel buiten tijdens het oppassen, wat goed is voor je gezondheid en welzijn. Het oppassen geeft je de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en contact te leggen met andere ouders in de buurt. Je kunt ervaringen delen, tips uitwisselen en zelfs nieuwe vriendschappen opbouwen.

Lekker creatief met allerlei materialen

Voor fashionista’s en make-up liefhebsters biedt oppassen ook de gelegenheid om je creativiteit te uiten. Je kunt samen met de kinderen leuke knutselactiviteiten doen, zoals het maken van sieraden, het versieren van kledingstukken of het experimenteren met kindvriendelijke make-up. Het is een geweldige manier om je passie voor mode en make-up te delen en de kinderen te inspireren.

Je ontwikkelt je verantwoordelijkheidsgevoel

Oppassen geeft je de kans om verantwoordelijkheid te nemen en je zorgzaamheid te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van de kinderen tijdens je oppasuren. Dit helpt je om volwassen vaardigheden op te bouwen, zoals het nemen van beslissingen, het omgaan met onverwachte situaties en het zorgen voor anderen.

Een waardevolle ervaring voor de toekomst

Naast het verdienen van een zakcentje en het genieten van de voordelen van het oppassen, biedt deze bijbaan ook waardevolle ervaring voor de toekomst. Oppassen toont aan dat je verantwoordelijk en betrouwbaar bent, wat goed staat op je cv. Het kan zelfs deuren openen naar andere kansen, zoals werken met kinderen in een professionele setting of het volgen van opleidingen in de pedagogiek.