Ben je niet zo groot en ben je misschien iets te zwaar? Door slim gebruik te maken van kleding kun je langer lijken dan dat je bent, en meteen een paar pondjes slanker lijken. Een van de belangrijkste ‘musts’ voor kleine dames: altijd op hakken lopen! Daarnaast kun je met de goed gecombineerde kledingstukken en leuke accessoires nog veel meer bereiken. Marjon Sars, van Your Personal Shopper leert ons de trucjes.

Voor

Door de pofmouwen wordt het bovenlichaam breder. Hierdoor lijken de bovenarmen nog groter, omdat het accent op de pofmouwen ligt. De pijpen van de zwarte pantalon zijn te wijd, waardoor de natuurlijke vorm van de benen niet zichtbaar is. De platte schoenen zorgen ervoor dat de benen korter en dikker lijken

Na

Bij deze styling sessie werken we met “passende” kleding. Dus aansluitend op de huid. Hierdoor ontstaat een slanker silhouet. Een lang vest en een lange ketting benadrukken de lengte. Het mooiste effect krijg je door het gebruik van een ton-sur-ton kleur. Hier is hier gekozen voor zwart, maar dat kan natuurlijk ook bruin of blauw zijn. De schoenen met een punt of laarzen met een comfortabele hoge hak maken het model langer.