Ben jij ook de hele dag aan het rennen en vliegen? Heb je nauwelijks tijd voor jezelf? Dan moet je toch eens tijd maken, want stress is slecht voor je! Met Stress Fix helpt Aveda tijdens een heerlijke salonbehandeling om de negatieve effecten van stress te herstellen door middel van de 3 A’s: Aroma, Ademhaling en Aanraking. Niemand kan doorlopend presteren zonder af en toe een rustmoment.

Stress

Je kunt stress grofweg onderverdelen in acute en chronische stress. De eerste variant is meestal intens, maar kort en niet te negeren. Van chronische stress is bewezen dat het ons verouderingsprodces versnelt. Geen leuk idee, maar jij kunt er gelukkig zelf iets tegen doen. Bouw regelmatig rustmomenten in, zodat je lijf en je hoofd kunnen herstellen en gun jezelf eens zo’n Aveda Stress Fix behandeling in een goede salon. Je dagelijkse onrustige routine doorbreken, om anders met stress om te gaan, is niet altijd makkelijk, maar met een aantal aanpassingen kan je gezondheid daadwerkelijk verbeteren. Een Stress Fix kneedt, masseert en stimuleert je op een heerlijke manier alvast in de goede richting.

Stress-fix professional aroma blend

Aveda’s Stress Fix Aroma is een effectief middel om stressgevoelens te verminderen. Dit is een eco-gecertificeerde en hydraterende body lotion met een aroma dat stressgevoelens vermindert en de gehele dag vocht inbrengt.

Wat doen de aroma’s?

Lavendel gaat onder meer angst, stress en slapeloosheid tegen

Lavandin is tegen spierpijn, oppervlakkige sneetjes, lichte verbrandingen en zuivert de sinussen

Muskaat salie is een goede remedie tegen depressies en bijeffecten van de menopauze

Vetiver is een extreem ontspannend, stressverminderend middel

Frankincense is wierook, werkt ontspannend en zuivert de lucht