Sothys is een merk dat wereldwijd wordt aanbevolen door professionals in Instituten en Spa’s. De huidverzorgingsproducten geven, in combinatie met exclusieve massagetechnieken en behandelingsprotocollen, een heerlijk gevoel van wellness bij iedere behandeling. Speciaal voor de behandeling in een schoonheidsinstituut ontwikkelde Sothys 6 nieuwe lichaamsbehandelingen waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Ze zorgen voor momenten van puur genieten, er even helemaal ‘uit’ zijn. Het leuke aan deze behandeling is dat deze volledig naar jouw wens samengesteld kan worden. De Sothys schoonheidsspecialiste adviseert je daar vanzelfsprekend bij. Je kunt zelf kiezen welke massage en massageproducten je neemt.

Massages

Je kunt kiezen uit 2 massages:
Hanakasumi, een energiegevend lichaamsritueel, geïnspireerd door Japanse tradities om de huid te voeden en met Aziatische geuren te parfumeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een lauwe rijstpoederkersenbloesempeeling die na het intrekken met mild scrubbende tissues wordt afgenomen en vervolgens van een heerlijk ruikende karitéboter voor massage van de voetzolen… de zintuigen reizen in vervoering naar een tuin vol bloeiende kersenbomen en lotus.

Cérémonie d’Orient: Een oriëntaal geïnspireerd lichaamsritueel met lauwwarme en geparfumeerde kruidenballotins; peeling met kruiden en voedende massage met ballotins en warme stenen. Zintuiglijke reis met kaneel en gember, aromatisch en amberachtig.

Massageproducten en peelings op maat

De massages en peelings worden afgestemd op jouw voorkeur en huidtype. Er zijn drie massageproducten, een peeling met unieke samenstelling en een parfum naar keuze.
– citroen en petitgrain; fris en stimulerend
– vanille en sandelhout; betoverend en zoet
– sinaasappelbloesem en cederhout; muskusachtig en houtachtig.