Veel mensen proberen op allerlei manieren gewicht te verliezen, waarom lukt het bij de één wel en bij de ander niet? Als ik om mij heen kijk zie ik steeds meer dikke kinderen, jonge meiden en jongens die toch echt te zwaar zijn, en het wordt al bijna normaal gevonden. Wanneer gaan we hier eindelijk eens serieus aandacht aan besteden zowel op school maar ook zeker thuis. Moeders zijn uiteindelijk het voorbeeld en de voedsters van onze kinderen en daar ligt mogelijk de oplossing. Ook de voedingsindustrie speelt daarin een grote rol. We laten ons van alles wijsmaken over afslankmiddelen en producten die goed zouden zijn voor onze lijn.

Dieet industrie booming business?

De commerciële wereld brengt nog steeds veel nieuwe dieet producten op de markt. We blijven graag geloven dat het deze keer wel werkt. We geven te veel geld uit aan deze producten in de hoop slanker te worden en te blijven. Natuurlijk worden we slanker, van elk dieet val je af. Maar hoe ziet het er uit op de lange termijn? Is het niet een illusie om te geloven dat deze producten je uiteindelijk niet van je overtollige kilo’s afhelpen maar wel van je geld. Alleen je portemonnee wordt er dunner van.

Maak een feest van eten

Beter is een methode/leefstijl te vinden die bij jou past en vol te houden is tot je 80e levensjaar, en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dus begin gewoon thuis in je eigen keuken met gezonde, verse en lekkere maaltijden. Doe dit samen met je kinderen en maak een feest van eten, alleen of met elkaar.

Jij kan de verandering maken

Begin vandaag nog en ervaar meteen de positieve resultaten: meer energie, vitaliteit, mooie huid, frisse uitstraling, meer succes. Kortom een leuker en gezonder leven voor jou en je gezin.