Ook voor jongeren is schoonheid en goede gezichtsverzorging erg belangrijk. Maar we weten allemaal dat het wel eens misgaat met de producten van de drogist of grootmoeders tips. Lianne van 14 bijvoorbeeld smeerde een anti-acne crème op haar gezicht en zag twee kleine puistjes veranderen in enorme rode vlekken die dagen bleven zitten. En Jessie van 13 vond haar wenkbrauwen wel erg dik en ging aan de slag met een pincet. Het resultaat: 2 verschillend gevormde wenkbrauwen, die bovendien veel te dun waren uitgevallen. Dit soort ervaringen wil natuurlijk niemand! Daarom introduceert Urban Spa Beauty Junkies uit Hengelo schoonheidsbehandelingen speciaal voor tieners waar ze tevens kunnen leren hoe ze hun huid goed kunnen verzorgen.

Door onderzoek kwam Sevda Acar van Urban Spa Beauty Junkies uit Hengelo erachter dat niemand echt inspeelt op de werkelijke behoeften van de tiener en zijn of haar uiterlijke verzorging. En vaak is de stap naar een schoonheidssalon te groot, want daar wordt vooral aandacht gegeven aan huidveroudering en huidverbetering. Jonge huiden hebben dat nog helemaal niet nodig. Wel is het goed om al vroeg stil te staan bij de do’s & don’ts.

Speciaal voor de tienerhuid heeft Beauty Junkies een aantal XS behandelingen samengesteld om de eerste ervaring met de uiterlijke verzorging zo prettig en soepel mogelijk te maken. Dus geen agressieve behandelingen. Wel zachte prijsjes. En vooral: zelf leren hoe de tiener het beste met je huid, nagels, wenkbrauwen moet omgaan en hoe je het beste crèmes en make-up kunt gebruiken. Met een no nonsens aanpak en duidelijke taal. De behandelingen:

Aanbevolen leeftijd van 15 tot 18 jaar.
Een huidspecialiste zal de tiener stap voor stap uitleggen en laten zien hoe je de tienerhuid het beste kunt verzorgen en hoe gemakkelijk dat is. Daarna volgt een mini facial en gedurende deze behandeling geeft ze bruikbare tips om de huid voor altijd schoon te krijgen en te houden. Om meteen een goede start te maken krijgt de tiener producten mee voor thuis gebruik.